Рибні пельмені: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви
Рибні пельмені: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви

Рибні пельмені: рецепт незвичайної, але дуже смачної страви

Для пельменів можна брати будь-яку рибу, включно з лососем або фореллю.

Рибні пельмені — страва маловідома, але дуже смачна. Своїм перевіреним рецептом поділилася з читачами кулінарна блогерка Катерина Мовчан. Приготуйте такі пельмені та здивуйте своїх домочадців або гостей.

Рибні пельмені.

Інгредієнти на 1 кг пельменів:

  • рибний фарш – 350 г;
  • цибуля натерта на тертці або пропущена через м'ясорубку – 110 г;
  • сіль і перець — за смаком.

Для тіста:

  • борошно – 600 г;
  • вода – 180 мл;
  • рослинна олія – 30 мл;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль.

Спосіб приготування:

Змішати воду, яйця, олію та сіль. У миску всипати борошно (краще одразу візьміть 580-590г, а потім борошно можна додати в процесі вимішування). У центрі миски зробити в борошні ямку і влити рідину. І замісити туге, еластичне тісто.

Замотати в плівку і залишити релаксувати щонайменше на півгодини. Потім шматочок тіста розкачати, вирізати невеликі кругляшки і виліпити фантастично смачні пельмені вручну або за допомогою спеціальної форми.

Зварити пельмені в киплячій підсоленій воді. Варити після закипання 2-3 хвилини.

Читати також:

Ліниві пельмені: як приготувати смачні штрулі з фаршем

Що потрібно додати в тісто, щоб пельмені та вареники не розварювалися

Як правильно варити пельмені: маленькі секрети великих любителів

Джерело матеріала
loader