Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне
Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне

Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне

Цей салат потішить не лише поєднанням улюблених смаків, а й високою поживністю, тому він цілком може стати самостійною вечерею. 24 Канал пропонує обов'язково зберегти рецепт порталу "Смачненьке", до якого можна повертатися хоч щодня.

Салат з пекінської капусти та крабових паличок

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів пекінської капусти;
– 3 яйця;
– 200 грамів крабових паличок;
– банка кукурудзи;
– зубчик часнику;
– 2 столові ложки майонезу;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Яйця варимо на круто.
  2. Капусту шаткуємо смужками.
  3. Часник та яйця та крабові палички дрібно нарізаємо.
  4. Змішуємо інгредієнти, додаємо кукурудзу, солимо, перчимо і ще раз перемішуємо.
  5. Заправляємо майонезом, ще раз перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

Не робіть цієї помилки: чому моркву та цибулю не можна смажити разом.

Джерело матеріала
loader
loader