/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fa0a627a7f9ca1f958e53d63259f02775.jpg)
Назвали продукти, які не можна поєднувати з алкоголем. Що станеться
Є ряд продуктів, які не варто поєднувати з алкогольними напоями. Це може призвести до порушень травлення, водного балансу, нудоти.Солоні продукти не варто поєднувати з алкоголем. Подібні закуски призводять до зневоднення, а отже захочеться збільшити кількість спиртного, зазначають медики, пише pixelinform.Не варто також до таких напоїв вибирати десерти, солодощі. У цьому випадку навантаження на органи буде збільшено, можуть початися проблеми зі шлунком, а також похмілля буде яскравішим.Пиво не можна поєднувати із хлібом, якщо не хочеться зіткнутися зі здуттям, порушенням травлення.Варто пам'ятати, що великий стрес організм почне відчувати при комбінації спиртного з кофеїном. Як результат – нудота, тиск, тахікардія.Ще одне небезпечне поєднання — це квасоля та сочевиця разом із вином. Залізо з їжі не засвоюватиметься.Крім цього, треба відмовитись від спиртного, якщо ви вже приготували піцу з додаванням помідорів. Справа в тому, що такі овочі в піці з томатним соусом можуть спровокувати симптоми гастроезофагеальної рефлюксної хвороби (ГЕРХ), такі як кислотний рефлюкс та печію.
