/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F674d559557c89889d3021d842896f754.png)
Ніжнішої не знайдете: записуйте рецепт ароматної запіканки без борошна та манки
Солодкі запіканки можна легко приготувати без борошна та манки Він вийде ніжним, повітряним і дуже смачним.Така випічка чудово підходить для сніданку або перекусу без зайвих калорій."Ділюся рецептом найсмачнішої запіканки з яблуками без борошна та манки. Ніжнішої та соковитішої просто не існує", - каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.Сир кисломолочний- 800 г;Яйця - 7 шт;Цукор - 2-4 ст. л. ( за смаком);Ванільний цукор - 3 ч. л;Яблуко велике - 1 шт.Сир, яйця, цукор і ванільний цукор збити блендером до однорідної повітряної маси.Очистити яблуко та натерти на крупній терці. Додати до тіста та все змішати.Форму застелити пергаментом та вилити тісто.Випікати при 180* 45 хвилин до золотавої верхівки.
