Салат за 5 хвилин: як швидко приготувати смачну та пікантну страву
Салат за 5 хвилин: як швидко приготувати смачну та пікантну страву

Салат за 5 хвилин: як швидко приготувати смачну та пікантну страву

Такий салат можна поставити як на святковий стіл, так і урізноманітнити меню на обід або вечерю.

Щоб приготувати смачний і ситний салат, корисний для здоров'я, зовсім не обов'язково проводити на кухні багато часу. Кулінарна блогерка Крістін Азізян поділилася рецептом дуже простої і смачної страви, яка не тільки прикрасить будь-який стіл, а й урізноманітнить ваше меню. Ще один бонус — на її приготування вам знадобитися не більше 5-10 хвилин.

Простий і ситний салат

Інгредієнти:

  • консервована червона квасоля – 1 банка;
  • консервована кукурудза – 1 банка;
  • копчена курка – 300 г;
  • свіжий огірок – 1 шт;
  • корейська морква – 150-200 г;
  • майонез (краще домашній) – 2-3 ст. л.
  • сіль, спеції за бажанням.

Курку порізати кубиками або смужками. З квасолі та кукурудзи злити рідину і висипати в глибоку салатницю. Туди ж додати курку, порізаний кубиками свіжий огірок, корейську моркву. Усе перемішати, заправити майонезом. Посолити та додати спеції за бажанням.

Салат виходить пікантним, дуже смачним і ситним.

Читайте також:

Ситний і смачний салат з оселедцем і картоплею: рецепт швидкої страви

Що приготувати з пекінської капусти: рецепт салату "Цезар"

Класика французької кухні: як приготувати справжній салат "Нісуаз"

Джерело матеріала
loader