/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe2c68bdadebc888e067a8b23cb3396b5.jpg)
Достатньо буквально кількох крапель: як знамениті шефи додають котлетам соковитості
Котлетки повинні бути ніжними та соковитими, однак далеко не завжди вдається досягнути цього результату. Втім, з цим секретом з найкращих кухонь світу вас ця проблема більше не турбуватиме, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як надати котлетам соковитості
Увесь секрет полягає в невеликій кількості фруктового соку, який потрібно додати у фарш. Яблучний, лимонний, апельсиновий – ви можете обрати смак на власний розсуд.
Улюблені котлетки будуть дуже соковитими / Фото Freepik
Кислота соку розщепить волокна, а цукор при смаженні карамелізується, сприяючи утворенню апетитної скоринки. На 500 грамів фаршу достатньо 1 столової ложки соку. Вимішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Шефи також радять після смаження не тільки викладати котлети на паперові рушники, а й накривати фольгою. Таким чином вдасться не тільки позбутися зайвого жиру, а й зберегти сік.
Французи його обожнюють: універсальний соусдля будь-якого салату.
