/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F9f52f6122d35af0dfcbac31845233f11.jpg)
Секрети ідеальних пельменів: як зберегти форму та додати неймовірний смак, кухарі це приховують від нас
Пельмені – улюблена страва багатьох українців. Однак багато господинь скаржаться, що під час варіння пельмені розварюються та втрачають форму.
Щоб уникнути цього, існує секретний інгредієнт. Перед ліпленням пельменів у невелику ємність відокремте один сирий жовтий яєчний.
Їм змастіть краї тіста - така клейка "речовина" не дасть страві розваритися навіть у окропі. Пельмені збережуть апетитний вигляд.
Ще один спосіб зробити пельмені смачнішими - тепер секретний інгредієнт потрібно додати вже безпосередньо в сам фарш. Тільки через нього ваші пельмені швидше стануть варениками. Бо потрібно скористатися звичайною картоплею, завдяки якій страва стане надзвичайно соковитою.
Пропустіть через м'ясорубку сиру картоплю і змішайте його з фаршем - 200 г картоплі на 250 г м'яса. Для посилення аромату подрібніть зубчик часнику. А цибуля все одно залишиться обов'язковим компонентом. Всі ці овочі відмінно доповнять смак пельменів.
Отже, щоб м'ясні кружечки були смачними, не розварювалися і виглядали апетитно, ми навчилися використовувати два інгредієнти, які ніколи не думали пов'язувати з пельменями.
Цю "традиційну" і неймовірно просту страву, як виявилося, можна зробити ще краще. Якщо, звичайно, цього захотіти.
Раніше ми повідомляли про картопляне пюре по-новому: несподівані інгредієнти, які зроблять страву шедевром.
Також стало відомо про тісто, яке підходить для всього: як приготувати універсальне для вареників, чебуреків та пельменів.
