/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F60d000ec3220c6d45df46e83005b548e.jpg)
Мінімум інгредієнтів і часу: готуємо шоколадний фондан, який вийде у кожного всього за 10 хвилин
Доклавши трохи зусиль і практики, а також знаючи важливі нюанси, можна приготувати чудовий десерт, який неодмінно стане улюбленим. Рецептом шоколадного фондану ділиться 24 Канал з посиланням на переможця шоу "МастерШеф-7" Вадима Бжезинського (Паву).
Шоколадний фондан
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 50 грамів чорного шоколаду 70%;
– 50 грамів вершкового масла;
– 1 яйце + 1 жовток;
– 40 грамів цукру;
– 30 грамів борошна;
– дрібка солі.
Як спекти шоколадний фондан: дивіться відео
Приготування:
- Розтопіть шоколад із маслом.
- Збийте яйце, жовток і цукор.
- Додайте шоколад, потім борошно і сіль.
- Випікайте у змащених формах 7 – 9 хвилин при температурі 200 градусів.
- Переверніть на тарілку, додайте збоку кульку пломбіру і насолоджуйтеся.
Смачного!
Теж приготуйте: крихке та ароматне печиво зі шматочками шоколаду.

