
Кухня талантів: рецепт кар'єрного зростання у VARUS
Зміни, які відбуваються легко і природно, - саме так можна описати кар'єрний шлях Тетяни Молчанової у VARUS. Вона починала як продавчиня, а завдяки Кухні талантів - проєкту, що відкриває перед співробітниками нові горизонти - змогла розвинути свій потенціал, ставши заступницею керуючого магазином.Кухня талантів від VARUS - це можливість для кожного співробітника вирости в компанії, здобути нові знання та зробити крок уперед у кар'єрі. Проєкт реалізується з 2023 року і пропонує працівникам прозору і зрозумілу систему кар'єрного розвитку, яка базується на здібностях, досягненнях і результатах.Завдяки проєкту VARUS формує внутрішній резерв підготовлених кандидатів для адміністративних посад, а вмотивовані працівники мають змогу відкривати для себе нові професійні горизонти.Тетяна розпочала свою кар'єру у відділі овочів, згодом перейшла до відділу б'юті-товарів. З часом все більше переконувалась: VARUS - це її місце. Коли з'явилася вакансія заступника керуючого, вона не вагалася і спробувала - і не пошкодувала про свій вибір."Я люблю, коли все гарно, чисто, правильно розкладене. Люблю милуватися своєю роботою і її результатами. У мене чудова команда, і це надихає", - ділиться Тетяна.Вона впевнена: якщо любиш свою справу, то розвиток приходить природно. Саме ця любов до роботи підштовхувала її рухатися вперед і допомогла легко адаптуватися на новій посаді. Багато навичок, які вона здобула як продавчиня, стали в пригоді на керівній позиції - від розуміння мерчандайзингу до організаційних процесів."Я вважаю, що немає межі досконалості. Постійно працюю над тим, щоб усе було ще красивішим і доступнішим", - каже Тетяна.У вільний час вона відпочиває вдома, насолоджується спокоєм після насичених робочих днів. Але навіть у вихідні її думки часто повертаються до роботи - і це не тягар, а справжня пристрасть. Вона повертається до магазину з новими ідеями та натхненням, щоб втілювати їх у життя.З моменту запуску "Кухні талантів" понад 140 співробітників вже скористалися можливістю взяти участь у програмі. Більшість з них успішно завершили навчання, і 90% отримали бажані адміністративні ролі. Історія Тетяни - ще один приклад того, що Кухня талантів справді працює. Вона дає можливість рости, розвиватися і знаходити себе там, де ти по-справжньому щасливий.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F41b73629455a3add54738841a6739fd2.jpg)
Десерт, що вразить глибиною смаку: рецепт карамельної панакоти з горіховою ноткою
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fde5bddc134ca79b5fbd5ea196d230d77.jpg)
Будуть відра урожаю: 5 найкращих сортів груш, які варто посадити
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F829db1d75ecf69517ba23ebf1c9f4aa7.jpg)
Солодощі з СРСР, що коштували кілька копійок: легендарний рецепт десерту
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F65f2491b8f15f30d154659214ed12974.jpg)
Сад на підвіконні: як виростити лохину з ягідки
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F25e7ebbe7dbb76317f29421488a23ccd.jpg)
На свято або кожен день: ці курячі рулетики в беконі стануть чудовим доповненням до гарніру
Telegraf
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F787d474ba47a8e9142b8d0ce6d4671c0.jpg)
Такої страви з печінки ви ще не куштували: венеційський рецепт для справжніх гурманів
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F7f71a358a980333ee5e3fb6b9d011fc4.jpg)
Навіть не намагайтеся обдурити їх: люди з цими іменами не переносять брехню
Telegraf