/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F567d7e058350520b947aac9992504474.jpg)
Ви почнете купувати манку кілограмами: готуємо манники – хтось вважає їх кращими за сирники
Манники з улюбленим варенням мають високі шанси увійти в перелік ваших улюблених сніданків. Готувати їх вкрай просто, тому цим рецептом можна користуватися ледь не щодня, розповідає 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".
Рецепт манників
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів води;
– 200 мілілітрів молока;
– 140 грамів манної крупи;
– 30 – 50 грамів вершкового масла;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 2 чайні ложки цукру.
Приготування:
- У каструлю наливаємо молоко та воду, додаємо сіль та цукор, добре перемішуємо та доводимо до кипіння.
- Поволі додаємо манку та варимо густу кашу.
- Знімаємо з вогню та одразу додаємо вершкове масло.
- Робимо красиві коржики на кшталт сирників, можна використовувати спеціальне кільце.
- Обсмажуємо на олії з двох боків до золотистості.
- Подаємо з улюбленим варенням.
Смачного!
Зірка великоднього столу: рецепт знаменитої домашньої солоної грудки.

