/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F174a509702ff5b7bcab9644c9ba9c511.jpg)
Зелений салат з черемшею: рецепт простої, але дуже смачної страви
Черемша дуже корисна зелень.
Черемша або дикий часник - це дуже смачна та корисна весняна зелень. Її стебло, листя і цибулина їстівні і нагадують за смаком зелену цибулю. Саме тому черемшу використовують для салатів.
ТСН.ua підготував рецепт салату з черемші та капусти від переможниці "Мастер Шеф" Аліни Бурик.
Інгредієнти
- молода капуста
- черемша
- зелена цибуля
- огірок
- мікрогрін
- насіння гарбуза
- гірчиця у зернах
- сіль, перець
- оливкова олія
Приготування
Нарізаємо усі овочі, заправляємо оливковою олією та додаємо спеції за смаком.
- Гарбузовий кекс до чаю чи кави: як приготувати пісний десерт
- Пісні котлети з сочевиці: як приготувати
- Яєчний салат, який готують на Великдень десятиліттями: обов'язково спробуйте
