/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3b48b54fadf527a4539b74e65ec04318.jpg)
Мити чи не мити: як шеф-кухарі готують печериці – цей секрет варто знати усім
Печериці – не такий простий інгредієнт, як може здатися на перший погляд. Їх справді легко готувати, але потрібно знати кілька секретів, щоб результат вийшов справді ідеальним, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Чи потрібно мити печериці
Печериці миттєво вбирають вологу, адже мають пористу структуру. Вода позбавить їх аромату та не дасть утворитися апетитній скоринці, тому шефи наглошують: мити печериці – абсолюно марна справа.
Найпопулярніший гриб / Фото Freepik
Ці гриби можна протерти серветкою або струсити сухою щіткою. Якщо ж гриби дуже брудні, то можна лише швидко прополоскати їх під проточною холодною водою.
Якщо ж ваші печериці випадково намокли, то потрібно швидко промокнути їх сухою серветкою та дати побути на повітрі 10 – 15 хвилин. Якщо це вдалося зробити, то в такому випадку їм нічого не загрожує.
Не рецепт, а свято: швидкий торт, рівного якому і в пекарні не знайдеш.

