/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F70b58063a58b231283d32d2d9d97f701.jpg)
Не забудьте зберегти цю знахідку: як заготувати улюблений березовий сік
Березовий сік – це напій, який полюбляють абсолютно усі. Просто неможливо встояти перед його солодким присмаком, який можна доповнити улюбленими фруктами, інформує 24 Канал з посиланням на Cookpad.
Рецепт березового соку
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 6 літрів
Інгредієнти:
– 6 літрів березового соку;
– 250 грамів цукру;
– 4 цукерки "Дюшес";
– 1/2 чайної ложки лимонної кислоти.
Приготування:
- Сік проціджуємо та доводимо до кипіння.
- Додаємо цукор, цукерки та лимонну кислоту.
- Розливаємо у банки та стерилізуємо 15 хвилин.
- Замість цукерок можна використати улюблений фрукт або додати більше цукру.
Смачного!
Спеції віддадуть весь аромат: лайфхак з Індії.
