Виходить дуже багато: рецепт міні-налисників із сиром і родзинками
Виходить дуже багато: рецепт міні-налисників із сиром і родзинками

Виходить дуже багато: рецепт міні-налисників із сиром і родзинками

При бажанні готові налисники можна полити медом.

Міні-налісники з сиром і родзинками в духовці – дивовижна страва, яка нікого не залишить байдужим. Її можна готувати як у будні дні, так і запропонувати гостям на свято, оскільки вона виходить неймовірно смачною, ситною та ароматною. Своїм перевіреним рецептом поділилася з читачами кулінарна блогерка Юлія Симончук.

Міні-налисники в духовці

Інгредієнти:

  • молоко – 1 літр;
  • цукор – 4 ст. л;
  • яйця – 4 шт;
  • борошно – 500 г;
  • сіль – 1 ч. л;
  • ванільний цукор – 1 пачка;
  • окріп – 400 мл;
  • масло – 6 ст. л;
  • сода – 1 ч. л.

Для начинки:

  • сир – 700 г;
  • цукор – за смаком;
  • ванільний цукор – 1 пачка;
  • родзинки – 100 г;
  • масло – 50 г;
  • мед – за бажанням.

Спосіб приготування:

Яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, молоко змішати. Перемішати і додати борошно, знову перемішати до однорідності. Влити окріп, перед тим додавши до нього соду. Перемішати, ввести олію, перемішати.

Відставити на 15 хвилин і посмажити млинці на пательні з обох боків.

Скласти всі млинці на одну купку. Потім розрізати кожен млинець на 4 частини, як показано на відео, викласти повну чайну ложку сирної начинки на кожен і загорнути. Скласти у форму, зверху додати шматочки масла, накрити фольгою і відправити в розігріту духовку запікатися за температури 180 градусів 25-35 хв.

Пізніше за бажанням полити медом.

Читайте також:

Фальшива качка: як приготувати незвичайну страву з млинців із начинкою

Млинці з печінковою начинкою: ідеальний варіант для сніданку або ситного перекусу

Ситно й апетитно: млинцевий пиріг-равлик із сирною начинкою

Джерело матеріала
loader