/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fbb087859262df189c83b22faad52835c.jpg)
Вівсянка, яка здивує смаком: як приготувати з пармезаном та авокадо
Сніданок може бути простим у приготуванні і водночас ситним.Спробуйте вівсянку з пармезаном, яйцем та авокадо.М'ясний бульйон - 1 стаканПластівці вівсяні - ½ стаканиПармезан - ¼ стаканиЯйця курячі - 1 шт.Сіль за смакомЧорний перець за смакомАвокадо - 1 шт.У невеликій каструлі на середньому вогні довести бульйон до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та зменшіть вогонь, помішуючи. Варіть 6-8 хвилин, або поки рідина повністю не вбереться, а овес не стане м'яким. Всипати тертий сир. Поки вариться вівсянка, зварити яйце пашот або некруто.Для подачі на стіл викладіть на вівсянку яйце, посоліть і поперчіть за смаком, а зверху натріть ще трохи пармезану. Прикрасьте зеленню чи шматочками авокадо.

