В магазині такий не купите: робимо плавлений сирок для бутербродів
В магазині такий не купите: робимо плавлений сирок для бутербродів

В магазині такий не купите: робимо плавлений сирок для бутербродів

Улюблена намазка тепер завжди буде у вашому холодильнику. Не бійтеся експериментувати з додатками, щоб знайти досконалий смак, розповідає 24 Канал з посиланням на Feast Delights.

Рецепт плавленого сиру

  • Час: 30 хвилин + 2 години
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– 100 грамів вершкового масла;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 яйце;
– 100 мілілітрів молока;
– 1/2 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Вийміть кисломолочний сир із холодильника, щоб він став кімнатної температури. Змішайте сир з харчовою содою, залиште на 10 хвилин, щоб вони вступили в реакцію, що забезпечить хороше плавлення продукту.
  2. Додайте яйце, м'яке вершкове масло та сіль, ретельно перемішайте до однорідності.
  3. Поставте миску з сирною сумішшю на водяну баню. Для цього налийте воду у велику каструлю, закип'ятіть її та зверху помістіть миску з сиром так, щоб її дно не торкалося води.
  4. Постійно помішуючи, нагрівайте сирну суміш, поки вона не стане рідкою. Це займе приблизно 10 – 15 хвилин. Коли сир стане гладким та без грудочок, зніміть миску з водяної бані.
  5. Додайте молоко невеликими порціями, продовжуючи перемішувати сир.
  6. Варіть ще 5 хвилин, поки маса не стане густою і тягучою, схожою на плавлений сир "Янтар". Готовий сир розлийте у форми або скляні контейнери.
  7. Дайте плавленому сиру охолонути до кімнатної температури.
  8. Поставте у холодильник на 2 – 3 години, щоб він добре застиг.

Смачного!

ВІн не просто так підкорив світ: рецепт середземноморського салату.

Джерело матеріала
loader
loader