Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів
Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів

Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів

Квітковий зефір та ПХ-шоколад: новий тренд крафтових солодощів

П’ять років тому Анна Шкляренко з Білої Церкви на Київщині вперше занурилась у світ шоколаду. Але не простого, а корисного. Це був сміливий крок: не маючи спеціальних знань, вона почала виготовляти альтернативні солодощі — тоді ще новинку на українському ринку.

Назбиравши кошти з перших замовлень, Анна все ж пішла вчитися до відомого українського шоколатьє з Одеси. Згодом пройшла ще одне навчання, де змогла поглибити свої технічні знання та вдосконалити рецептури.


У складі ПХ-шоколаду — какао терте, какао-масло та кокосовий цукор. Анна працює лише з какао-бобами з Венесуели, підкреслюючи їхній багатий квітковий смак і відсутність характерної гірчинки, яка притаманна сировині з країн Західної Африки. 

Джерело матеріала
loader
loader