Не липне і не кришиться: ідеальна глазур на паску
Не липне і не кришиться: ідеальна глазур на паску

Не липне і не кришиться: ідеальна глазур на паску

Це чи не найпростіший рецепт глазурі, який можна знайти в інтернеті. Та попри це завдяки правильному поєднанню інгредієнтів результат приємно тішить, адже вона не липне та не кришиться, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.

Рецепт глазурі на паску

  • Час: 5 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредєінти:
– 3 столові ложки сухого молока;
– 5 столових ложок згущеного молока;
– 1 чайна ложка лимонного соку.

Приготування:

  1. Усі інгредієнти акуратно змішуємо до однорідності.
  2. Покриваємо глузур'ю верх паски. Консистенція буде не надто густою, тому робіть це обережно, щоб глазур не розтеклася.
  3. Залишаємо, щоб глазур застигла.
  4. Після цього сміливо можна нарізати паску – глазур не буде липнути або кришитися.

Смачного!

Досвід прабабусь: рецепт особливої паски від Дарії Цвєк.

Джерело матеріала
loader