Швидко і красиво: рецепт тарталеток із лаваша з начинкою
Швидко і красиво: рецепт тарталеток із лаваша з начинкою

Швидко і красиво: рецепт тарталеток із лаваша з начинкою

Тарталетки з лаваша з грибами — швидка і дуже красива закуска, яку можна приготувати як як перекус, так і швиденько зробити її до приходу гостей.

Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарна блогерка Катерина Мовчан

Тарталетки з лаваша з грибами

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш – 1 шт;
  • печериці – 200 г;
  • цибуля невелика – 1 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • молоко – 90 мл;
  • твердий сир – 100 г;
  • вершкове масло для обсмажування
  • сіль, перець, мелена копчена паприка за смаком.

Спосіб приготування:

Спочатку готуємо грибну начинку. Цибулю порізати дрібними кубиками й обсмажити на шматочку вершкового масла до прозорості. Додати в цибулю дрібно порізані гриби і смажити все разом до готовності та золотистості. Наприкінці процесу посолити та поперчити.

З лаваша вирізати невеликі кружечки (діаметр 10-12см). Узяти форму для випічки кексів і вставити лаваш у виїмки, імітуючи за формою тарталетку.

Для заливки в мисці потрібно змішати яйця, молоко, сіль, перець і паприку.

Духовку розігріти до 180 градусів (режим вгору-низ плюс конвекція).

У тарталетки викласти грибну начинку, посипати натертим сиром і залити яєчною заливкою.

Поставити випікатися в духовку на 13-15 хвилин.

Начинку можна зробити на свій смак.

Читайте також:

Вишукана закуска, яку дуже просто приготувати: рецепт жульєну

Страва з ефектом вау: рецепт закуски "Крабові квіти"

Курячі крильця: простий рецепт із пікантним маринадом

Джерело матеріала
loader
loader