Щоб не купувати ковбасу: рецепт бомбічної буженини на Великдень 2025
Щоб не купувати ковбасу: рецепт бомбічної буженини на Великдень 2025

Щоб не купувати ковбасу: рецепт бомбічної буженини на Великдень 2025

Рецепт соковитої буженини на великодній стіл.
Час приготування:
210 хв
Час на підготовку:
15 хв
Порції
12 порції
Кухня
Інтернаціональна

Пропонуємо вам простий рецепт апетитної буженини з незвичайним смаком, яка стане справжнім фаворитом на святковому столі. Така буженина смачна і в гарячому, і в холодному вигляді, також її можна подати з м'ясною нарізкою.

До речі, буженина виходить з нотками яблучного соку і пряного маринаду, повідомляє Главред з посиланням на olga_riabenko.

Святкова буженина - рецепт

Інгредієнти:

Маринад:

Зробіть у м'ясі глибокі проколи ножем.

Змішайте яблучний сік, сушений часник і сіль. Наповніть спеціальний шприц для м'яса або ж медичний приготовленою рідиною.

Великодній стіл
Великодній стіл / інфографіка: Главред

У кожен прокол у м'ясі заповніть сумішшю з соком і залиште на ніч.

Тепер змішайте інгредієнти для маринаду, змастіть ним м'ясо, накрийте пергаментом і фольгою.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці три години, потім приберіть фольгу, ще раз змастіть маринадом і тримайте в духовці ще 30 хвилин.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати святкову буженину:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader