/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F100c9f06f0fd8bd439a798af65877a2b.jpg)
Три речі у вашому холодильнику, які псують інші продукти
Навіть якщо ваш холодильник блищить чистотою, деякі речі всередині можуть непомітно псувати інші продукти.Це не зіпсовані харчі, а цілком звичні "сусіди", які спричиняють прискорене псування овочів, фруктів і молочних виробів. Розповімо, які речі варто прибрати з холодильника, щоб зберегти продукти свіжими надовше.Консервам у жестяних банках - не місце в холодильнику. Після розтину метал починає окислюватися, і в їжу потрапляють шкідливі речовини. Це стосується навіть звичайної кукурудзи чи горошку. Перекладіть вміст у скляну банку або керамічний посуд і щільно закрийте.На вигляд наче чисті, а насправді - справжній розсадник бактерій. Навіть при ретельному митті у мікротріщинах залишаються залишки їжі, волога та мікроорганізми. У результаті - неприємний запах і прискорене псування продуктів. Порада одна: замініть на якісний пластик або скло.Якщо ви зберігаєте в холодильнику губку для прибирання, щоб вона вбирала зайві запахи, то час її викинути. Вона вбирає вологу, запахи, плісняву і потім переносить усе це на полички й продукти. Краще використовуйте мікрофіброву серветку. Її можна прати і повторно використовувати.
