/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fdc1cc42615b1f23e4f2fb2a3d759699a.png)
Галета з сиром і апельсинами: записуйте рецепт сніданку, який не зашкодить фігурі
Цитрусовий аромат завжди викликає відчуття тепла і затишку. Якщо поєднати його з ніжною сирною начинкою, вийде десерт, якому важко встояти.Галета з кисломолочного сиру з апельсинами - це проста, але неймовірно смачна випічка, яку точно захочеться повторити. особливо, якщо ви в процесі схуднення або контролюєте свою вагу."Цей десерт без шкоди для здоров'я. Зберігайте, щоб не загубити", - каже дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко і ділиться цікавим рецептом.кисломолочний сир - 100 г1 сире яйцемед 1 ч. л.апельсин 50 гперемелена плющена вівсянка - 20 г (у сухому вигляді)будь- які горіхи (окрім арахісу) - 20 гкурага або чорнослив 20 гвода - 50 мл.Курагу дрібно наріжте і змішайте з кисломолочним сиром. Додайте яйце, мед і вівсянку. Замісіть тісто. На застелене пергаментом деко викладіть круглу галету з бортиками. Запечіть у розігрітій на 180 градусів духовці 15-20 хвилин. У цей час підготуйте начинку.Дрібно нарізаний апельсин викладіть на розігріту сковорідку разом із горіхами і на маленькому вогні протушкуйте 10 хвилин із водою. Викладіть вміст сковорідки на галету.

