Секрети львівських господинь: коли потрібно змащувати паску яйцем
Секрети львівських господинь: коли потрібно змащувати паску яйцем

Секрети львівських господинь: коли потрібно змащувати паску яйцем

Паска – це особлива випічка, яка має свої секрети. Один з них стосується навіть такого тривіального процесу, як змащування випічки яйцем, розповідає 24 Канал.

Коли змащувати паску яйцем

Зазвичай будь-яку випічку змащують яйцем перед тим, як відправити її в духовку. Але паска – особлива страва, тож тут потрібен інший підхід.

Змащувати паски яйцями потрібно не одразу / Фото Freepik

Досвідчені господині радять змащувати паски яйцем, а точніше жовтками, лише наприкінці приготування. Так вони матимуть ідеальний колір, а верхівку буде легше прикрашати.

Вони ідеально завершать застілля: рецепти святкових пляцків на Великдень.

Джерело матеріала
loader
loader