Щоб насолоджуватися ними якнайдовше: як зберігати паски, щоб не сохли
Щоб насолоджуватися ними якнайдовше: як зберігати паски, щоб не сохли

Щоб насолоджуватися ними якнайдовше: як зберігати паски, щоб не сохли

Для того, щоб паска була свіжою якомога довше, краще використовувати не сухі, а свіжі пресовані дріжджі. Які ж секрети працюють вже після випікання – розповідає 24 Канал.

Як зберігати паску

Якщо ви випікали паску у паперових формочках, то краще залишати випічку в них аж до споживання. Вони захистять випічку від швидкого черствіння.

Ваша паска довго буде свіжою / Фото Freepik

Також після приготування паску можна загорнути у білий папір або чисту серветку. Звісно, лише після того, як вона охолоне.

Стане у пригоді стане целофановий пакет, який закриє доступ до повітря. Окрім того, паску не радять зберігати поруч з іншим хлібом – святкову випічку краще ставити окремо, аби якомога довше насолоджуватися її смаком.

Головний тренд цього року: як зробити мʼясну паску.

Джерело матеріала
loader
loader