/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F36048b3bb6536b11e271049de1d8bc27.jpg)
Це швидко і легко: рецепт паски в хлібопічці – найлегша великодня випічка
Паска у хлібопічці – це легко, швидко та без клопотів – саме те, що потрібно під час святкових приготувань. Як приготувати великодню випічку у цей спосіб – розповідає 24 Канал.
Рецепт паски в хлібопічці
- Час: 2 години
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 1 чайна ложка ванільного цукру;
– 50 мілілітрів води;
– 70 грамів родзинок;
– 435 грамів борошна;
– 4 столові ложки цукру;
– 6 столових ложок вершкового масла;
– пів чайної ложки солі;
– 2,5 чайної ложки сухих дріжджів;
– 4 яйця.
Приготування:
- Щоб приготувати м’яку й пишну паску в хлібопічці, важливо точно дотримуватися інструкцій. Для першого замішування у форму хлібопічки вливаємо воду, вбиваємо яйця, додаємо частину просіяного борошна (близько 290 грамів), кладемо вершкове масло та дві столові ложки цукру.
- Поверх додаємо 2 чайні ложки сухих дріжджів, закриваємо кришку та обираємо режим замісу тіста.
- Коли пролунає перший сигнал, додаємо до тіста сіль, залишок дріжджів і цукру, ще трохи борошна, ванільний цукор і родзинки.
- Знову закриваємо кришку й дозволяємо хлібопічці завершити процес замішування.
- Після цього запускаємо програму випікання і чекаємо, поки паска буде повністю готова — рум’яна, духмяна і ніжна всередині.
Щоб результат був найкращим: яке борошно слід обирати до паски.

