/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F32917805c708462bde68c837619cc619.jpg)
Кулінари поділилися основним секретом найсмачнішої шарлотки: ось, що потрібно зробити з яблуками
Ключ до успіху в тому, щоб правильно підготувати яблука перед тим, як класти їх до форми для випікання.
Багато з тих, хто хоча б раз готував цей пиріг, зауважив, що яблука зрештою чомусь осідають на дно.
Через надмірну кількість фруктів нижня частина пирога часто стає занадто вологою або навіть розмокає.
Досвідчені кухарі помітили, що якщо перед тим, як покласти яблука до форми, обваляти їх у борошні, вони не опустяться на дно.
Таке оброблення допомагає тісту рівномірно з’єднатися з фруктами, роблячи пиріг смачнішим та ароматнішим.

