/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fc61fa4827529dd6fdb3a4758015041ba.jpg)
Овочеві сирники з пармезаном на сніданок: страва вразить найвибагливіших
Сирники бувають не лише солодкі. Якщо додати до класичного рецепта овочі та ароматний пармезан, отримаємо смачну, поживну та незвичну страву, яка сподобається навіть тим, хто не в захваті від овочів.Такі сирники чудово пасують до сніданку, обіду чи навіть легкої вечері. А головне - готувати просто, швидко й без зайвого клопоту.Домашній сир - 300 г;пармезан - 100 г;яйце - 1 шт.;борошно - 4 ст. л.;цвітна капуста - 50 г;морква - 50 г;кріп - 50 г;соняшникова олія;сіль та спеції.Поставте воду на вогонь. Потрібно приготувати цвітну капусту на парі. За бажанням можна брати броколі або додавати в сирники їх разом. Охолоджені овочі наріжте дрібними шматочками.Для сирників важлива повітряність маси. А це допомагає зробити протирання сиру через сито. Натріть пармезан, подрібніть зелень. Тепер всі компоненти змішайте разом з яйцем, сіллю, перцем. Додайте борошно, але не все. Лишіть трохи для панірування.Сформуйте сирники поки розігрівається сковорода з олією. Запаніруйте в борошні та відправляйте смажитися. Щоб сирники ввібрали менше олії та дійшли потрібної кондиції, перекладіть їх на деко та поставте в духовку на 8 -10 хвилин при температурі 170 градусів. Не забудьте зробити соус зі сметани та часнику.

