/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F9f5856d8c7cedfc994a3e91f8b4ee36f.jpg)
Пишні сирні булочки за 20 хвилин: без дріжджів, без очікувань – лише аромат та смак
Сирні булочки готуються дуже швидко, адже для них не потрібно використовувати дріжджі.
Вам не потрібно вичікувати, поки підніметься тісто, а можна швидко замішати всі інгредієнти, сформувати булочки та відправити їх у духовку.
Рецептом їхнього приготування поділилася фудблогерка anny.cooking на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти на 12 булочок:
- 2 яйця
- 50 г цукру, ваніль
- 250 г кисломолочного сиру
- 250 г борошна
- 8 г розпушувачу
- 20 г розтопленої олії
- жовток та ложка молока для змащення
Спосіб приготування:
З'єднуємо яйця з цукром, збиваємо віночком і додаємо сир. Знову збиваємо.
Додаємо розтоплене масло, ваніль, або ванільний цукор, просіяне борошно. Замішуємо м'яке тісто.
Викладаємо тісто на присипану поверхню та поділяємо його на 12 рівних частин.
З кожної частини формуємо кульки. За бажанням всередину можна покласти шоколад або іншу начинку.
Випікаємо при 180 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!
Раніше ми повідомляли про експрес-сніданок 2.0: як приготувати яєчню без сковорідки та олії, навіть брудного посуду не залишиться.
Також стало відомо, як лише один трюк зробить ваше пюре як із ресторану.

