/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0b51ccf0da443f4a386abcd5108b7116.jpg)
Зараз його готують усі: як приготувати салат з печінки тріски – рецепт з оригінальною подачею
Цей салат може стати як доповненням до святкового столу, так і незабутнім довершенням сімейної трапези. Готувати його легко, а результат такий, наче над ним чаклував відомий шеф, розповідає 24 Канал.
Салат з печінки тріски
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 1 цибулина;
– 1 банка печінки тріски;
– 50 грамів твердого сиру;
– 2 яйця;
– майонез, сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Добре промийте яйця та відваріть їх у підсоленій воді близько 7 – 8 хвилин до повної готовності. Після варіння охолодіть, очистіть і натріть на великій тертці.
- Сир також подрібніть на крупній тертці та відкладіть окремо. Цибулю очистіть, наріжте маленькими кубиками і збризніть лимонним соком — це допоможе прибрати зайву гіркоту.
- У салатницю викладіть печінку тріски, додайте натерті яйця, сир і підготовлену цибулю. Перемішайте все ложкою.
- Приправте суміш перцем і додайте майонез до смаку. Знову ретельно перемішайте.
- Найкраще цей салат подавати у тарталетках.
Смачного!
Що приготувати, коли в холодильнику порожньо: рецепт простої і ситної страви.
