Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу
Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу

Омлет у булочці з копченою грудинкою: рецепт ідеального перекусу

Рецептів приготування омлетів існують сотні, і в кожної господині є свій перевірений на практиці спосіб.

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан розповіла і показала, як приготувати не просто омлет, а ситну і смачну страву, яка однаково підійде як для сніданку, так і протягом дня.

Омлет у булочці з копченою грудинкою

Інгредієнти:

  • копчена грудинка (бекон) – 100 гр;
  • булочки – 3 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • сметана – 3 ст. л;
  • негостра гірчиця – 1 ч. л;
  • твердий сир – 50 гр;
  • петрушка (дрібно нарізана) – за смаком;
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Духовку розігріти до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією).

Тепер необхідно приготувати яєчну заливку. У мисці змішати яйця, сметану, гірчицю, половину натертого сиру, петрушку, сіль і перець.

Бекон порізати дрібними кубиками.

У кожній булочці вирізати серединку. Всередину викласти грудинку, наповнити доверху яєчною заливкою і присипати сиром.

Відправити булочки в духовку на 15-20 хвилин.

Подавати такий омлет зі свіжими овочами.

Читайте також:

Кулінарний шедевр за кілька хвилин: рецепт паштету зі шпротів

Швидкий і смачний сніданок: рецепт гарячих бутербродів із куркою та сиром

Гарячі бутерброди з грибами та сиром у духовці: простий рецепт ситного перекусу

Джерело матеріала
loader