Залийте яблучні шкірки окропом — і позбудетеся однієї з найнадокучливіших проблем
Залийте яблучні шкірки окропом — і позбудетеся однієї з найнадокучливіших проблем

Залийте яблучні шкірки окропом — і позбудетеся однієї з найнадокучливіших проблем

Не треба викидати яблучні шкірки, адже вони допомагають швидко позбутися нагару й потемніння на стінках каструль.

Розповідаємо, як почистити каструлі за допомогою яблучних відходів.

Як позбутися нагару й потемніння на стінках каструль за допомогою яблучних шкірок.

Спосіб чищення каструль за допомогою яблучних шкірок дуже простий.

Треба почистити декілька яблук, покласти відходи до каструлі, залити окропом і поставити на плиту.

Варто зачекати, поки вода закипить, і потримати каструлю на середньому вогні ще 5–10 хвилин.

Потім воду необхідно злити, шкірки яблук викинути, а каструлю помит, як зазвичай.

Результат вас неодмінно здивує: нагар і темний колір сходитимуть самі, а каструля засяє чистотою, неначе нова.

Додатковим плюсом такого методу чищення буде те, що посуд матиме тонкий яблучний аромат, а не запах хімії.

Джерело матеріала
loader