/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fabeea7514bb69aa9a2ec433488fa4931.jpg)
Частина банану, яку більшість українців викидає: вона містить найбільшу кількість корисних речовин
Бананові нитки, розповів лікар Мануель Візо для видання stronazdrowia.
pl — це судини, через які в плід транспортуються поживні речовини.
Викидаючи їх, ми втрачаємо важливі антиоксиданти, вітаміни та мінерали, такі як калій, магній і триптофан, що покращує настрій.
Ці нитки також багаті клітковиною, яка підтримує травлення та знижує ризик серцевих захворювань, інсульту, діабету 2 типу та раку товстої кишки.
Наступного разу, коли будете їсти банан, не поспішайте викидати нитки.
Залишаючи їх, ви максимально використовуєте всі корисні властивості цього фрукта для вашого організму.

