/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe0d203da07fb634a7f0c8dc2deb42746.jpg)
Мінімум часу і зусиль: як приготувати сирний суп з ковбасками
Швидку, смачну й ситну вечерю після довгого дня можна приготувати за мінімум часу і без зайвих зусиль.Спробуйте сирний суп із ковбасками. Це страва, яка поєднує ніжність плавленого сиру з ароматом копченостей. Готується всього за пів години і не потребує складних інгредієнтів, а смак приємно здивує всіх.оліяцибуля - 1 штморква - 1 штковбаски берлінські - 6 шткартопля - 3 штводасіль за смакомлавровий листочок2 ст. л. плавленого сирузелень (кріп та петрушка)чорний перець за смакомСпочатку дрібно нарізаємо цибулю. В каструлю з товстим дном наливаємо трішки олії й додаємо цибулю.Моркву натираємо на тертці і також відправляємо в каструлю.Ковбаски нарізаємо кружальцями і відправляємо до овочів.Обсмажуємо все кілька хвилин.Тепер додаємо картоплю, нарізану кубиками, заливаємо водою, солимо за смаком і додаємо лавровий лист. Перемішуємо, накриваємо кришкою та варимо до готовності.Наприкінці ще додаємо 2 столові ложки плавленого сиру. Добре перемішуємо, щоб сир повністю розтанув.Додаємо зелень - у мене це кріп та петрушка - і трішки чорного перчику.Вийшов неймовірно смачний супчик, викладаємо його на тарілку та смакуємо в задоволення.
