Найкраща страва з капусти і фаршу: це зовсім не голубці — готується швидко і дуже смакує
Найкраща страва з капусти і фаршу: це зовсім не голубці — готується швидко і дуже смакує

Найкраща страва з капусти і фаршу: це зовсім не голубці — готується швидко і дуже смакує

Візьміть капусту, фарш, улюблені спеції і приготуйте капустяні чебуреки в клярі — не пошкодуєте.

Процес приготування:.

Капусту промити, вирізати серединку.

Довести до кипіння в каструлі підсолену воду, покласти капустину в киплячу воду.

Довести до кипіння і проварити 10 хвилин.

Акуратно зняти виделкою листя, охолодити, зрізати зайве.

До фаршу додати підсмажену цибулю, сіль, перець, змішати.

Викласти фарш на один бік листя капусти, другим накрити зверху.

Змішати яйця з дрібкою солі.

Кожен "чебурек" спочатку вмочити в борошні, потім в яєчному клярі.

Розігріти олію на сковороді, обсмажити з двох боків до золотистості під закритою кришкою по 4 хвилини.

Викласти на паперові рушники, щоб позбутися зайвої рідини.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader