Підробка чи ні: чому кисломолочний сир стає рожевим і чи можна його їсти
Підробка чи ні: чому кисломолочний сир стає рожевим і чи можна його їсти

Підробка чи ні: чому кисломолочний сир стає рожевим і чи можна його їсти

Кожна господиня бодай раз помічала, що кисломолочний сир набув рожевого кольору. Чому таке трапляється і чи можна його їсти – розповідає 24 Канал.

Чому сир стає рожевим

Якщо ваш кисломолочний сир набув рожевого кольору, це зовсім не означає, що ваш продукт підроблений. Але це свідчить про те, що він зіпсувався і на ньому почали активно множитися бактерії.

Рожевий колір сиру / Фото Freepik

Відтак, їсти такий продукт категорично не можна. Якщо ж ви хочете перевірити якість сиру, то посмажте трішки на пательні: справжній продукт почне згортатися, а з нього почне виділятися сироватка.

Це краще за гарячі бутерброди: сирні перепічки, які стануть улюбленим перекусом.

Джерело матеріала
loader
loader