/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1ee0a9de85dfd395021facccde8d1373.jpg)
Підробка чи ні: чому кисломолочний сир стає рожевим і чи можна його їсти
Кожна господиня бодай раз помічала, що кисломолочний сир набув рожевого кольору. Чому таке трапляється і чи можна його їсти – розповідає 24 Канал.
Чому сир стає рожевим
Якщо ваш кисломолочний сир набув рожевого кольору, це зовсім не означає, що ваш продукт підроблений. Але це свідчить про те, що він зіпсувався і на ньому почали активно множитися бактерії.
Рожевий колір сиру / Фото Freepik
Відтак, їсти такий продукт категорично не можна. Якщо ж ви хочете перевірити якість сиру, то посмажте трішки на пательні: справжній продукт почне згортатися, а з нього почне виділятися сироватка.
Це краще за гарячі бутерброди: сирні перепічки, які стануть улюбленим перекусом.

