/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fed94fcf84ad5ea22d5af4eee4f56977d.jpg)
Без глютену та вуглеводів: простий рецепт кето хліба, який можна робити кожного дня
Не треба відмовлятися від хліба, щоб обмежити споживання вуглеводів. Якщо ви знаєте правильний рецепт, то власноруч можете приготувати ароматний хліб, який не зашкодить фігурі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Наїдок".
Рецепт кето хліба
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 50 грамів вершкового сиру;
– 60 грамів мигдального борошна;
– 100 грамів тертої моцарели;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 1 яйце;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 15 грамів вершкового масла;
– 20 грамів тертого пармезану;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- У глибокій мисці з’єднайте крем-сир, борошно з горіхів, натерту моцарелу, тертий пармезан, розпушувач, сіль і перець. Перемішайте все до однорідності.
- Поставте суміш у мікрохвильову піч і підігрівайте короткими інтервалами – по 30 секунд. Після кожного підігріву перемішуйте. Повторіть цикл 2 – 3 рази, поки маса не стане еластичною завдяки розплавленій моцарелі.
- Коли суміш стане тягучою, вбийте яйце та добре вмішайте його в масу.
- Увімкніть духовку й розігрійте її до 200 градусів.
- Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього тісто. Сформуйте прямокутник або іншу бажану форму.
- Для ароматної глазурі розтопіть вершкове масло (в мікрохвильовці або на водяній бані), додайте подрібнений часник і суміш сушених трав.
- Змастіть тісто ароматним маслом, посипте зверху крупною сіллю, за бажанням – кунжутом.
- Випікайте 30 хвилин до рум’яної скоринки.
- Готовий сирний хліб охолодіть, наріжте порційно та подавайте до столу.
Смачного!
Вона стане вашою візитівкою: найпростіша шарлотка з фруктами.
