"Золото", а не рецепт: як приготувати курячу печінку, щоб було 100% смачно
"Золото", а не рецепт: як приготувати курячу печінку, щоб було 100% смачно

"Золото", а не рецепт: як приготувати курячу печінку, щоб було 100% смачно

Цю страву з курячої печінки дуже просто готувати.

Вона ідеально підійде як для сніданку, так і для вечері.

Процес приготування:.

Печінку потрібно відварити протягом 5 хвилин після закипання.

Процідити через сито.

Розігріти сковороду, налити олію, викласти нарізану кубиками цибулю, посмажити до напівготовності.

Додати натерту моркву і смажити до готовності.

Вбити в миску три яйця, перемішати вінчиком.

Додати нарізану зелену цибулю і нарізані кубиком варені яйця.

До цибулі з морквою влити соєвий соус, перемішувати 1 хвилину і зняти з вогню.

Додати овочі до яєчної маси.

Додати нарізану на дрібні шматочки печінку, посолити і поперчити.

Додати рисове борошно, все добре перемішати.

Викласти все в добре розігріту сковороду, змащену олією.

Розрівняти, накрити кришкою, готувати 20-25 хвилин.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader
loader