/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F21e9f8718ae3172d718409d02abed25a.png)
"Золото", а не рецепт: як приготувати курячу печінку, щоб було 100% смачно
Цю страву з курячої печінки дуже просто готувати.
Вона ідеально підійде як для сніданку, так і для вечері.
Процес приготування:.
Печінку потрібно відварити протягом 5 хвилин після закипання.
Процідити через сито.
Розігріти сковороду, налити олію, викласти нарізану кубиками цибулю, посмажити до напівготовності.
Додати натерту моркву і смажити до готовності.
Вбити в миску три яйця, перемішати вінчиком.
Додати нарізану зелену цибулю і нарізані кубиком варені яйця.
До цибулі з морквою влити соєвий соус, перемішувати 1 хвилину і зняти з вогню.
Додати овочі до яєчної маси.
Додати нарізану на дрібні шматочки печінку, посолити і поперчити.
Додати рисове борошно, все добре перемішати.
Викласти все в добре розігріту сковороду, змащену олією.
Розрівняти, накрити кришкою, готувати 20-25 хвилин.
Смачного!.

