/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Fef62e530d6bd645875b2ecdd964a3a8f.jpg)
Дуже швидко і дуже ситно: рецепт смачного салату з тушонкою
Салат із тушонкою — непоганий варіант як самостійної страви, так і добавки до гарніру. Він ситний, добре втамовує голод і готується дуже швидко. Його можна сміливо подавати і до святкового столу.
Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарна блогерка Катерина Мовчан.
Салат із м'ясними консервами
Інгредієнти:
- яловича тушонка – 1 банка;
- варені яйця – 2 шт;
- цибуля – 1 головка;
- морква – 2 шт середнього розміру;
- твердий сир – 100 г;
- майонез – 3-4 ст. л.
Спосіб приготування:
Цибулю почистити, обсмажити на олії, злегка посолити. Моркву відварити до готовності, натерти на тертці. Сир так само натерти на тертці.
Кулінарне кільце поставити на плоске блюдо. Першим шаром викласти тушонку, розрівнявши її по всій поверхні.
Жовтий і білок розділити. Жовток натерти і посипати його на м'ясо.
Далі викласти шар вареної моркви, змастивши його половиною майонезу. Потім — шар сиру, який так само змастити майонезом.
Верх посипати тертим білком.
Щоб салат краще зафіксувався, можна його разом із кільцем трохи потримати в холодильнику. Перед подачею кільце акуратно зняти.
Читайте також:
Пісне меню: рецепт смачного картопляного салату з оригінальними інгредієнтами (відео)
Вишукана страва: рецепт салату з курячою печінкою, гранатом і руколою
Салат із куркою, морквою по-корейськи та моцарелою: покроковий рецепт

