Концентрат свіжості та вітамінів: салат з молодої капусти до м'яса та риби
Концентрат свіжості та вітамінів: салат з молодої капусти до м'яса та риби

Концентрат свіжості та вітамінів: салат з молодої капусти до м'яса та риби

Цй салат чудово смакує зі всіма стравами та легко піддається експериметам. Ви легко можете збагатити його смак редискою, кислими ягодами або лимонним соком, розповідає 24 Канал.

Рецепт салату з молодої капусти

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– половина качана молодої капусти;
– 1 огірок;
– по пів пучка кропу та петрушки;
– дрібка солі;
– 2 столові ложки рослинної олії.

Приготування:

  1. Нашаткуйте капусту тонкою, короткою соломкою, огірок наріжте півкільцями або брусками.
  2. Зелень дрібно поріжте на свій смак.
  3. Додайте сіль, олію і ретельно все перемішайте.
  4. Залиште салат настоюватися на 10 хвилин, щоб інгредієнти добре просочилися.

Смачного!

Результат вразить навіть досвідчених кулінарів: цікаві секрети для смаження риби.

Джерело матеріала
loader