/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F9c47edecca5bfcf841762f90423ed106.jpg)
Насмажите втричі більше без додавання рису чи картоплі: рецепт пухких котлет від досвідчених кулінарів
Незважаючи на те, що котлети — одна з найулюбленіших страв, багато господинь не до кінця знають всі секрети їх приготування.
Хтось вважає, що вміє смажити котлети, але результат часто буває сухим і позбавленим об’єму.
Насправді ж приготувати смачні і соковиті котлети зовсім не складно — потрібно лише дотримуватися правильних рекомендацій.
Ділимося, які інгредієнти додати у фарш, щоб котлети були максимально соковитими.
Процес приготування:.
Спочатку м’ясо потрібно або добре подрібнити, або взяти готовий фарш.
Цибулю натріть на дрібній тертці.
В окремій мисці змішайте фарш із спеціями, яйцями та натертою цибулею.
Потім додайте панірувальні сухарі і дрібно порізану зелень.
Усе ретельно перемішайте і дайте фаршу настоятися приблизно годину.
Після цього змоченими у воді руками сформуйте котлети та обсмажуйте їх на добре розігрітій сковороді до появи золотистої скоринки.
Коли скоринка утвориться, переверніть котлети, накрийте кришкою і готуйте ще 3-5 хвилин, щоб вони дійшли всередині.
Смачного!.

