Неймовірно смачне закушування з пекінської капусти: так ви ще точно не готували
Неймовірно смачне закушування з пекінської капусти: так ви ще точно не готували

Неймовірно смачне закушування з пекінської капусти: так ви ще точно не готували

Рулетики з пекінської капусти, ніжні всередині і хрусткі зовні, неодмінно стануть родзинкою вашого домашнього столу.

Готуються вони легко і швидко, а їхній смак не поступається ресторанним делікатесам.

Процес приготування:.

Процес приготування рулетиків починається з акуратного відокремлення листя пекінської капусти.

Їх викладають у спеціальну форму для запікання, заливають окропом і залишають на 15–20 хвилин, щоб листя стало м’яким і гнучким.

Далі очищують картоплю, нарізають на дрібні кубики і відварюють до готовності.

Потім картоплю розминають у ніжне пюре.

Ріпчасту цибулю нарізають дрібними кубиками, так само подрібнюють і болгарський перець.

Моркву натирають на дрібній тертці.

На розігріту сковороду наливають трохи рослинної олії, спочатку обсмажують цибулю до прозорого стану, після чого додають моркву та болгарський перець і тушкують разом.

Отриману овочеву засмажку викладають у миску з картопляним пюре, додають сіль та сушений часник, ретельно перемішують усі інгредієнти.

У товстій частині листя пекінської капусти роблять надріз, після чого на центр кладуть начинку і акуратно загортають у компактний рулет.

В окремій мисці збивають курячі яйця до однорідної консистенції.

Кожен рулет спершу занурюють у яєчну суміш, а потім ретельно обкачують у панірувальних сухарях.

На добре розігрітій сковороді рулети обсмажують з обох сторін до хрумкої золотистої скоринки.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader