/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F0add10ea16efc4630d112bef524b6788.jpg)
Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою
Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою
Крафтовий бренд м’ясних снеків «Сушена радість», засновником якого є ветеран війни Сергій Жуковський, планує розширити асортимент гострими смаками та екзотичними видами м’яса, зокрема равликовим.
Про це він розповів AgroPortal.ua під час прямого ефіру в Instagram.
Роботу львівське виробництво розпочало з двох видів м’яса — курятини й свинини — і шести смакових варіацій. Згодом додали індичку, телятину та кабаноси.
Переробляють близько 50 кг свіжого м’яса, з яких виходить 15 кг готових снеків на день. На місяць потенційно бренд може виробляти до 400 кг сухої продукції — це той обсяг, який потягнуть наявні потужності.
Продають продукцію вроздріб, з деякими ветеранськими бізнесами є оптові домовленості. Дуже виручають ярмарки: на одному можуть продати 10–15 кг готової продукції.

