Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою
Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою

Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою

Ветеранський бізнес м'ясних снеків розширює асортимент екзотикою

Крафтовий бренд м’ясних снеків «Сушена радість», засновником якого є ветеран війни Сергій Жуковський, планує розширити асортимент гострими смаками та екзотичними видами м’яса, зокрема равликовим.

Про це він розповів AgroPortal.ua під час прямого ефіру в Instagram.


Роботу львівське виробництво розпочало з двох видів м’яса — курятини й свинини — і шести смакових варіацій. Згодом додали індичку, телятину та кабаноси.

Переробляють близько 50 кг свіжого м’яса, з яких виходить 15 кг готових снеків на день. На місяць потенційно бренд може виробляти до 400 кг сухої продукції — це той обсяг, який потягнуть наявні потужності.

Продають продукцію вроздріб, з деякими ветеранськими бізнесами є оптові домовленості. Дуже виручають ярмарки: на одному можуть продати 10–15 кг готової продукції.

Источник материала
loader
loader