Закуска на всі випадки життя: запікаємо ароматний камамбер в духовці
Закуска на всі випадки життя: запікаємо ароматний камамбер в духовці

Закуска на всі випадки життя: запікаємо ароматний камамбер в духовці

Цей елегантний і водночас простий рецепт ідеально підходить для романтичної вечері або затишних посиденьок з друзями. Як запекти камамбер розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Запечений камамбер

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 1 камамбер;
– 1 гілочка розмарину;
– 2 зубки часнику;
– 1 чайна ложка меду.

Приготування:

  1. З сиру зніміть обгортку. Зробіть на сирі надрізи ножем, щоб утворилася сіточка.
  2. Розмарин розріжте на 3 – 4 частини, часник очистьте й поріжемо пластинками. В отвори в сирі вставте розмарин і шматочки часнику. Полийте рідким медом.
  3. Викладіть сир на застелене пергаментом деко і поставте в нагріту до 180 градусів духовку. Запікайте 15 хвилин.
  4. Подавайте запечений камамбер з улюбленим варенням, горішками, грінками або свіжим хлібом.

Смачного!

Теж варте уваги: фаршировані печериці на мангалі.

Джерело матеріала
loader
loader