/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F26159995b5208e10685a63b801a54ad6.jpg)
Найніжніший паштет з яєць: тане в роті і готується за 10 хвилин, той самий рецепт
Паштет з яєць – це дуже ніжна та смачна закуска, що дійсно дивує своєю смаковою насиченістю.
Це простий і швидкий рецепт закуски, що підходить на будь-який випадок. Це напрочуд гарне поєднання доступності продуктів та економічності.
Паштет можна подавати на шматочках хліба, крикерах чи тарталетках. Для того щоб приготувати смачний паштет, потрібно підготувати такі продукти.
Інгредієнти:
- 65 гр майонезу (можна замінити сметаною),
- 35 гр гірчиці (будь-яка за смаком),
- 35 гр волоських горіхів (можна замінити іншими горіхами або на насіння),
- 4 курячі яйця,
- 2 шт. Лука,
- 3 ст.л. масла,
- чорний мелений перець та сіль – за смаком.
Щоб зробити паштет із варених яєць з цибулею, спочатку потрібно зварити круто яйця, охолодити їх, а потім очистити і розрізати навпіл.
Цибулю нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на олії до золотистого кольору, щоб вона стала м'якою і ароматною. Волоські горіхи можна попередньо підсмажити на сухій сковороді, щоб підкреслити їх смак, а потім подрібнити.
Далі всі інгредієнти – варені яйця, обсмажену цибулю, подрібнені волоські горіхи, гірчицю, майонез (або сметана), сіль та перець, змішуємо у мисці. Додаємо спеції до смаку, наприклад, хмелі-сунелі, щоб додати страві пряний горіховий смак.
Після цього використовуємо блендер чи м'ясорубку, щоб ретельно перемішати усі інгредієнти до однорідної маси. Вийде ароматний, ніжний паштет, який можна подавати на хлібі, крекерах або в тарталетках як смачну закуску на будь-який випадок.
Раніше ми повідомляли, що знахідка для тих, хто худне і дітям сподобається: простий рецепт корисних цукерок без цукру.

