/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fd93e30cf368ecc31eab4ab0ddae0d177.jpg)
Лише один секрет: як приготувати полуничне варення з цілими ягодами за 5 хвилин
Пропонуємо вам цікавий рецепт заготовки з полуниці. Варення з ягід з чебрецем вражає своїм неповторним смаком і ароматом. Ці ласощі ідеально поєднуються з млинцями, йогуртом або ж сирниками на сніданок.
До речі, використання желфіксу дає змогу зберегти яскравий колір і смак полуниці, повідомляє Главред із посиланням на kate.nora.blog.
Варення з полуниці з чебрецем - рецепт
Інгредієнти:
Полуницю промийте й очистіть від хвостиків.
Змішайте ягоди з желфіксом, додайте цукор і воду.
Поставте все на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть ще 3-4 хвилини.
Приберіть піну і додайте чебрець, тримайте на вогні ще 1 хвилину.
Розлийте варення по стерилізованих банках, закатайте кришками і дайте охолонути. Зберігайте в темному прохолодному місці.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати варення з полуниці:
Вас може зацікавити:
Хто така kate.nora.blog?
kate.nora.blog - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На kate.nora.blog підписані понад 2 тисячі користувачів соцмережі.

