Що їсти на сніданок і худнути: ці продукти є природним "Оземпіком"
Що їсти на сніданок і худнути: ці продукти є природним "Оземпіком"

Що їсти на сніданок і худнути: ці продукти є природним "Оземпіком"

Якщо бажаєте схуднути, перегляньте ранковий раціон.На сніданок варто їсти яйця. Вони мають властивості "природного Оземпіка".Яйця стимулюють гормон, що пригнічує голод. Такий самий ефект викликають популярні ін'єкції для схуднення, пояснює терапевт і лікар-резидент програми ITV Good Morning Britain Амір Хан, пише Daily Mail.До речі, оливкова олія, горіхи - мигдаль, фісташки та волоські горіхи, а ще продукти з високим вмістом клітковини - овес, ячмінь та цільнозернова пшениця - мають той самий ефект."Це продукти я рекомендую своїм пацієнтам, що страждають на діабет другого типу, вживати в більшій кількості. Але всім нам не завадило б їсти їх більше", - написав лікар на своїй сторінці в Instagram."GLP-1 уповільнює швидкість спорожнення шлунка, що дозволяє нам довше залишатися ситими та контролювати апетит і споживання їжі. Він стимулює підшлункову залозу до вироблення інсуліну, який знижує рівень цукру в крові. Він також зупиняє вироблення іншого гормону, який називається глюкагон і може підвищувати рівень цукру в крові", - каже Хан.Зокрема, багатий на протеїн яєчний білок і клітковина в горіхах та вівсі, як відомо, стимулюють вивільнення GLP-1 в кишківнику, пояснив він.Щодо оливкової олії, то дослідження показують, що мононенасичені жири, такі як оливкова олія, краще стимулюють вивільнення GLP-1, ніж насичені жири, такі як ті, що містяться в маслі", - сказав він.Він також рекомендував три овочі, споживання яких слід збільшити через їхній ефект пригнічення голоду - брюссельська капуста, броколі та морква. Вони змушують бактерії в нашому кишківнику розщеплювати клітковину на коротколанцюгові жирні кислоти.

Джерело матеріала
loader