Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: рецепт простої гарячої закуски
Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: рецепт простої гарячої закуски

Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: рецепт простої гарячої закуски

Ця універсальна страва – ідеальний вибір для обіду або вечері, а також чудова закуска для вечорів кіно, особливо в поєднанні з часниковим соусом. Рецептом цвітної капусти в клярі ділиться 24 Каналз посиланням на zhenskiy.

Цвітна капуста в клярі

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 1 качан цвітної капусти;
– 3 яйця;
– 2 столові ложки борошна;
– 1,5 столової ложки майонезу;
– олія;
– сіль.

Приготування:

  1. Цвітну капусту відваріть в підсоленій воді протягом 2 – 3 хвилин. Охолодіть та розберіть на суцвіття.
  2. Змішайте яйця з борошном, майонезом та трохи посоліть кляр.
  3. Тепер кожне суцвіття занурте в кляр та посмажте у достатній кількості олії до золотистої скоринки.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати й ці кабачково-курячі оладки.

Джерело матеріала
loader
loader