/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fcbf0a7b6df74357ad0e564cd9479249e.jpg)
Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: рецепт простої гарячої закуски
Ця універсальна страва – ідеальний вибір для обіду або вечері, а також чудова закуска для вечорів кіно, особливо в поєднанні з часниковим соусом. Рецептом цвітної капусти в клярі ділиться 24 Каналз посиланням на zhenskiy.
Цвітна капуста в клярі
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 качан цвітної капусти;
– 3 яйця;
– 2 столові ложки борошна;
– 1,5 столової ложки майонезу;
– олія;
– сіль.
Приготування:
- Цвітну капусту відваріть в підсоленій воді протягом 2 – 3 хвилин. Охолодіть та розберіть на суцвіття.
- Змішайте яйця з борошном, майонезом та трохи посоліть кляр.
- Тепер кожне суцвіття занурте в кляр та посмажте у достатній кількості олії до золотистої скоринки.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати й ці кабачково-курячі оладки.

