/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd1c1904022dc908b3074956f353a1977.jpg)
Ці не розлізуться й не пригорять: готуємо ідеальні сирники без борошна і манки
І альтернатива – рецепт без борошна й манки. Такі сирники тримають форму, мають ніжну структуру і при цьому не горять. 24 Канал з посиланням на Добрі Новини розповідає, як приготувати ідеальні сирники.
Сирники без борошна і манки
- Час: 25 хвилин
- Порції: 3 – 4
Інгредієнти:
– 300 грамів сухішого кисломолочного сиру 5 – 9%;
– 1 яйце;
– 1,5 столової ложки кукурудзяного крохмалю;
– 1,5 столової ложки цукру;
– ванілін або ванільний цукор – на смак;
– дрібка солі;
– рослинна олія – для смаження.
Приготування:
- У мисці змішайте сир, яйце, цукор, сіль і ванілін до однорідної маси. Ретельно перемніть виделкою або пробийте блендером.
- Додайте крохмаль, бо саме він зв'яже масу і дозволить сирникам тримати форму, тепер сформуйте сирники вологими руками. Якщо тісто здається липким, обережно обваляйте у невеликій кількості крохмалю.
- Смажте на сковорідці з мінімальною кількістю олії на середньому вогні по 2 – 3 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
- Після смаження викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте зі сметаною та улюбленими ягодами.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді зробіть і ці апельсинові панкейки.

