/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd2d04aa232fc9f476b4b8390f00d3d4c.jpg)
Коли хочеться чогось свіжого і корисного: готуємо оригінальний сезонний хумус
Ця яскрава літня намазка сподобається всім без винятку. Рецептом горохового хумусу із м'ятою та фетою ділиться 24 Канал з посиланням на Ripaille Social Club.
Гороховий хумус із м'ятою та фетою
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 300 грамів консервованого горошку;
– 200 грамів консервованого нуту;
– 1/2 пучка свіжої м'яти;
– сік одного лайму;
– сіль, перець – на смак;
– солодка паприка;
– 50 грамів фети;
– оливкова олія – на смак.
Приготування:
- Промийте горошок, подрібніть листя м'яти та відцідіть нут.
- Складіть у чашу блендера, посоліть, додайте спеції, сік лайму та оливкову олію. Збийте до однорідної, кремоподібної маси. За необхідності додайте ще трохи олії чи кілька ложок холодної води для ніжнішої текстури.
- Перекладіть хумус у сервірувальну тарілку. Зверху посипте розкришеною фетою. Для краси та додаткового смаку полийте невеликою кількістю олії.
Смачного!
Теж приготуйте: корисний і смачний майонез з авокадо.

